Saturday, September 20, 2014

Happy Saturday!! Sunway Lagoon Today!

SUNWAY LAGOON!!!

Perancangan dah buat sekitar 2 bulan lepas nak pegi sunway ni..sampaikan penah cancel tiket plak lagi sebab masing-masing sibuk pada hari yang kena pegi tu..haha...apo buleh buekk sibuk bona!!!

Jadi hari ni 20 september 2014..cewahhhh macam tarikh bersejarah plak....aku & kim memulakan langkah ke sunway lagoon...alkisahnya aku sangat cuak nak pegi sana..sebab aku tak penah pegi dengan transport awam ni...dulu pegi dengan akak aku...confident lah pegi dengan kakak sendirikan...kali ni pegi sendiri dan seorang diri..Nilai-Sunway lagoon....Dulu masa study PJ aku tak terhingin nak pegi sunway lagoon ni...padahal Apartment yg Kolej aku sediakan dekat aje dgn Sunway Lagoon ni....

Tapi sejak bertahun tahun ni keinginan semakin menular bahahaha...Ok jom start perjalanan aku dari Nilai ni....Aku keluar rumah pukul 7.30 pagi...subuh aje aku bangun mandi solat....lps tu bekfest secawan tea O terus gerak ke KTM....Parents hantar ke KTM...aku tak nak drive sebab sian lak kat Pari Pari merah tu lepak bawah cahaya mentari lama-lama...nanti dpt sakit kulit lak hahahah

Sampai ktm pukul 8 pagi aku baru dpt train...Nasib lah train kali ni sampai cukup time tak mengada-ngada macam selalu...Nilai-Klsentral ambil masa satu jam...Sambung tido lah apa lagi...Aku siap set jam lagi tau...Peduli lah kalau penumpang lain nak kata aku saiko ke apa..janji aku tak terbabas sampai rawang....

Search