Wednesday, July 21, 2010

REUNION IKIP 2010

Teluk Cempedak,Kuantan

Intake ogos 2005
17 & 18 july 2010

1st reunion dalam tempoh 5 tahun..mmg seronok tak terkata...walaupon byk rintangan dan halangan dilalui reunion tetap berjalan lancar...Terharu dgn kerjasama mereka yg memberi commitment yg terbaik...harap reunion selepas ni akan lebih meriah dari sebelum ni.....1st day reunion adalah sesi BBQ kat tepi pantai teluk cempedak yg aman dan damai...mmg terngiang ngiang suasana pantai yg indah kt ingatan nih....cantik sgt ciptaan allah swt.....sesi BBQ dari 6ptg hingga 9mlm.,...lepas tu sesi berkaraoke..tapi aku x join karoke ni..aku rase bosan plak...so aku lepak same kengkwn yg xpegi karaoke jugak...selesai je borak2..time balik kerumah penginapan..tidur lena sepanjang mlm..bgn esok nye pada ahad 18 july..kemas2 barang..& kuar berkumpul kat IKIP...dan meneruskan sesi ke 3 iaitu bowling at megamall...waktu masing2 pulang pon tiba..jadi sebelum pulang sure ahh kena mkn tengahhari dulu.....aku gerak balik dalam 2.30pm menghala ke Kuala lumpur.....pengalaman kali ni mmg tak dapat dilupakan walau sedikit pon..harap u all still begini sampai bila2..luv u all....
Rashda,Aku & Zack @Bowling Megamall Kuantan
Santai.....Aku Bersama Gitar Wan!!
HERO IKIP....
Penyeri Taman
Ape yang penting?" KERJASAMA"


Search