Sunday, June 10, 2018

IFTAR BERSAMA LAN SOLO


Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join 
majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah . 
Yang mana tak terpilih tu bukan sebab Lan solo atau admin 
gerakan solo pilih kasih .. 
tapi tempat agak terhad .
 Insyallah rezeki lebih lagi ..kita jemput semua ...


Nampak cliche tak macam aku pulak lelebih cakap jemput??
Yess ...sebab admin yang diberi mandat menjemput kalian ...
kira majlis ni majlis anjuran Ahli Kelab Peminat .. 
lan solo sebagai jemputan jer ..


yang paling penting .. venue tu "Ozzie Cafe" 
sediakan seat2 dan makanan yang lazat untuk 
majlis berbuka puasa anjuran kelab peminat Gerakan Solo




selain 20 orang yg terpilih dari Gerakan solo .. 
baki 10 orang lagi tu dari pemenang2 contest cover 
lagu Berpisah Tanpa Rela yang di tag kat ig Lan solo ..
aku pun tak terkecuali jugak lah cover . tapi biasalah , 
suara tak sama macam penyanyi asal ...wakakaa ...
tak sanggup aku nak dengar balik .. menyeramkan...


harini .. selain ada lan solo ..ada zetty mentor ...
budak zetty ni aku kenal dia dari kecik ..
ehh tak lah kecik sgt ..
dari nama dia nur izzati rashid 
sampai dah jadi zetty mentor .
umur dia 16 tahun aku kenal dia sehingga 
skrg umur dia 27 (Kalau tak silap lah)
dari zaman myspace ke facebook tu .. 
dari dia kecik ke dewasa hahaha ...
rupanya dia adik angkat kesayangan Lan Solo ..
wahh wahh .. small world ekk ...

Mereka ini antara kesayangan hamba ..
sahabat yang baik .. macam family..
kena jaga anugerah ni sebaik mungkin


Hah .. ni 2 ketui ni paling hamba sayangi ..
mana nak dapat member tak nyentap macam dorang ni ..
gurau lah sampai langit ke 7 ke ko punya gurau tu ..dorang rileks je ...
ni jenis2 level sentap2 walaupun gurau sikit2 dah bunyi2 .


haritu dia plan dgn gs seprise kan aku dengan kak nyza ... 
harini semua orang seprise kan dia pulak ...
selamat hari lahir bos ! Lan solo ke 33 tahun .
Fruit Flan ni ikut tekak aku ... 
sebab yang lain kureng makan kek berasaskan coklat ...
tapi yang beli kek Asmidar .. aku main order jek ..
senangkan jadi admin bernama Aimi kahar ni ....haha

Yang ni gambar last .. ingat korang je nak ??kitaorang pun nak
terima kasih lan solo , kak sheila dan family ..
membahagiakan gerakan solo ni ,
hahahaa

terima kasih pada yang sponsor-sponsor :
Instagram 
@nyza_razali
@helmeynasir
@megat_shafrizan
@awimystic






No comments: