Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Wednesday, April 25, 2018

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza , 
kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank !
terima kasih dalang dalang yang ada tu ..
 pelik memang pelik .. dah makan lepas pc pun boleh ajak lepak makan lagi .
kat cozy house pulak tu .. tak kenyang ke?? 
rupanya ada yang dorang plan yang aku tak tahu .. padan ler senyap jek macam tak jadi apa apa ... apa apa pun terima kasih sangat sangat .. terharu sebenarnya ..saje je tu ambik phone cover2 amik gambar .. padehal aku rasa macam nak nangis pun ada .. ehh ada lagi orang hargai dan nak celeb besday kami .. perhh syahdu weyy ..
lagi2 yg ada situ Lan solo kot .. aku ni dah ler peminat tegar dia dan ex band dia ..
korang bayangkan lah perasaan tu macam manakan kan ..

aku tak tau lah lan dgn wife dia tu jenis hargai sgt peminat2 ni ..aku ni dah jadi segan giler dengan dorang .. makan kat cozy house pun diaorg belanja ko ..!! ya allah ...terima kasih banyak2 ..aku tgk harga makanan situ pun terkejut .. aku jenis warung2 jek ...tak kisah lah nak kata aku kampung ...yes aku memang budak kampung ...aku balik rumah tak sabar nak citer kat family aku ...aku citer dorang pun tak sangka ..bersyukur sangat aku jumpa orang2 yg baik ..."bukan sebab dorang belanja aku kipas ke apa" aku memang nampak usaha dorang tu sejak bersama band lagi ...aku ni kan TEGAR hahaha .

terima kasih asmidar,kak nyza,encik eddy dan cikgu din jugak ...sama2 meraikan ..cewahh ..adehh aku sampai sekarang dok terharu senyum senyum ...padehal besday 12 haribulan haritu ..wakakaka .... terima kasih semua ...semoga korang semua diberkati dan dipanjangkan umur ..sayang korang ....




No comments:

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...