Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

Monday, April 23, 2018

PELANCARAN SINGLE BARU LAN SOLO "BERPISAH TANPA RELA"

Terima kasih , 
Lan solo dan isteri , kak sheila 
jemput ke majlis pelancaran single terbaru 
#Berpisahtanparela #Lansolo . 
Aku ni tak pernah pergi event event 
glamerous macam gini . nasib ler boleh pakai 
tshirt Lan solo . 
kalau tak jenuh ala ala neelopak ke ... 
hahaha ..

perjalanan awal aku dari nilai ke bandar permaisuri lepak 
dengan hedmin Gerakan solo , team kekuatan lan solo haha , 
tanpa mereka ni tak sampai aku kat Warner Muzik Damansara tu der . 
Maybe kat rumah tengah baca artikel perlancaran je kot .

kunun kunun aku kena drive 
dari permaisuri ke ampang ke selayang amik asmidor ,
budak asmidor ni dia suka buat org kejut2 . 
ckp kat rumah tapi dah depan mata . 
ko naik roket ke dik ?? dia dah ada lega lah aku kan .. 
bukan tak confident nak drive . 
tak confident sebab bukan kereta aku .. 
kot lah terseret kete mebi kak nyza ke kan aku nak jawab apa kat laki dia ? 
wakakaka .

sebelum sampai warner muzik macam2 benda kitaorg buat , 
salah satu stapler bisnes kad sponsor kat mamak hajris . 
Dua tiga kali staff mamak tu usha kerepek jenama #Merepex tu. 
kot aku punya aku dah bagi dah kat mamak2 tu .. 
tapi sponsor punya ..amanah sponsorkan..

selesai kerepek .. cari paperbeg pulak .. 
aku sampai sekarang tak boleh lupa 
paperbeg gambar zirafah kak nyza.

ada ke kak nyza nak beli paperbeg gambar 
zirafah utk goodies beg majlis pelancaran 
barang2 sponsor2 pada harini ?? sumpah wey 
aku gelak tak habis2 masa tu ... maaf kak .. 
kelakar kot ...ini majlis ala ala berprestij .
 apa benda paperbeg zirafah??? wakakaka

jam 12 tengah hari sebelum pergi sempat 
ambik anak kak nyza kat tadika , 
sian adik ..kalau boleh ikut lama dah bawak ..
budak2 tak boleh masuk .. sian dia kena tinggal ek . 
tu kak aimi dah belikan gula gula untuk
 adik dengan kakak ..share tau ...banyak tu ..
maybe boleh kincing manis 
dan mungkin juga gigi belobang .. hahaha

12.30 gerak ke Ampang..
ambil barang sponsor "Pulut Panggang" terima kasih Nadia ..
dia kata tak payah mention ..dari hamba allah je ..
ehh takleh ..kena mention ..dari Nadia Gerakan solo ...
semoga awak dimurahkan rezeki ...



Gerak ke warner muzik , 
dapat mesej dari manager lan solo ,
parking B3 naik tingkat 7 .
dan dan jer lah dengan keyakinan tinggi tu kan .. 
tanpa sedari yang kita masuk tu building yang salah .. 
padehal depan lagi .. 
elok jek senang2 masuk opis org tanpa diselidik wakaka ...
pelik aku company warner muzik ada jual kete mewah ehh .. 
aku pikir maybe setiap level lain lain bisnes ..naik tingkat 7 .. 
tak jumpa pun opis warner muzik ..
 cik eddy pembantu lan keluar depan lift 
pun tak nampak kitaorg.. takkan halusinasi plak kitaorg ni kan ..
sahh sahh wehh sahh salah bangunan .. 
wakakaka ... 
cover2 sikit muka turun lift leklol 
dengan angkut beg ikea besar penuh barang sponsor ...

rupanya sikit je silapnya ..silap masuk simpang 
parking .. wakaka .. gampengsss ..
tergelak gelak memasing ..sebab dah parking 
bangunan salah tu biar je la ..kitaorg pun
 dah lambat..pukul 1 baru sampai .. 
packing2 brg goodies ..
kitaorg ingat barang goodies tu susun susun 
ala ala party party rupanya macam goodies org kawen ..
jemputan masuk jek terus bagi .. 
apa yg susun atas meja semua masuk dalam paperbeg ..
kalau tahu beli 50 paperbeg . maaf lah mana tak dpt beg ..
kami salah agak kedatangan ..kami beli 30 je paper beg ..
rupanya luar jangkaan ...
tapi nasib lah brg sponsor merepex ada lebih 
15 pek yang kitaorg simpan tujuan photoshoot .. 
dapatlah bagi yang lambat dtg tu ...
siapa yg dapat paperbeg beruntung 
sebab ada cd promo lagu lan solo tu ...

baru aku tahu macam itu rupanya perlancaran single artis artis ..
pengamalan sekali dalam kehidupan ..
dapat wey dengar lan solo nyanyi live ..
sound tu sebijik suara studio ..lan tu telan kaset ke?
merdu jek ..puas hati ..
majlis perlancaran berakhir dengan sempurna .. 
syabas lan dan tahniahh ...
setelah bertahun tahun berjuang sebagai anak seni ..
terhasilnya lagu sendiri dari idea sendiri tanpa sekatan dari org lain ..
BERPISAH TANPA RELA terngiang ngiang jek kat telinga ..






kami pun nak possing jugak 







Artist : @lansolo_official .
Puan Manager : @sheilarazlan .
PA : @asmadimadnor .
Designer : @rizmanruzaini .
Videographer : @dinzsniperlense .
Stylist : @nawreprojects .
Makeup & Hair : @hans0919_b .
.
Goodies : @kurmalansolo .
Biskut Kacang : @aimikahar .
Merepex Cassava Chips Premium : Qamarul 011162516717 .
Kacang & Sweets : Mieza (Gerakan Solo) 
Brownies / Hokkaido Cake / CheeseTart : Faysal Saad 
@eja_homebakery
Pulut Panggang : Nadhia ( Gerakan Solo) .
Kek : @drizzles_kitchen .

Ladies Gerakan Solo :
@nyza_razali
@aimikahar
@ilyasmidar
.
#musicvideo #youtube
#lansolo 🎼 #berpisahtanparela 🎶 
@gerakansolo_ #gerakansolo #teamlansolo
@mvm_production .
.

No comments:

STORY BLOG

TENGOK WAYANG BERSAMA LAN SOLO AHAD 19 OGOS - IOI PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM.. haii korang!  😍 mesti dah lama tunggu xtvt LanSolo dgn fans kan? haaa.. ate.. moh lerr kte sama2 nonton  # HantuKakLim...