Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Wednesday, December 20, 2017

GET WELL SOON

Dapat Whatsapp dari LAN SOLO , "Kak sheila korang admitted Water bag licking" 
Ya allah , kesian akak , maybe stress and kurang rehat . harini pepagi dah plan dengan admin2 LKrangers nak pegi melawat . Kebetulan aku Free and off . turun melawat . 
Nilai-permaisuri . Aku dengan kak nyza tunggu adik manis asmidor depan rumah kak nyza. Asmidor punya rajin tu . dia sah2 paling dekat dengan hospital boleh mudik semata nak amik kitaorg . selayang-setapak . bukan jauh mana . berbanding selayang-permaisuri . nampak tak keakraban 3 admin ni ? hah begitu .


Dengan orang sakit memang tak bergambar . orang sakit . 
tak sampai hati nak bergambar . 
tapi jumpa plak gambar ni dalam IG Liza Hanim . 
curik curik lah hehee

Liza hanim ni , seorang yang humble hokay . aku terpukau lalu terkaku tepu disitu . 
sporting . tak plak dia act superstar pun kat situ . nampak lah keakraban antara dia dan family lan solo ni . Ini lah baru perhubungan persahabatan , sakit datang jenguk . tanya khabar , bagi kata kata semangat bukan down kan org tengah sakit . cerita hal berkaitan yang gumbira baru lah pesakit tenang dan cepat sembuh . bawak makanan sedap sedap . masa ni aku bawak badan je . as penyelamat bawak goreng pisang cheese . wakakaka .

semoga cepat sembuh kak sheila . jangan pikir banyak2 sangat . lepaskan semua . rehat cukup cukup . dah lama tak rehatkan . baby nak quality time dengan mommy dia . kak sheila ni sorang wanita yang tabah . Aku suka cara dia . bukan nak kipas ke apa . dia jenis tak amik port sangat . susah nak korek dari dia . maybe dia jenis lebih suka berdiam sahaja . tapi kalau rasa nak share tu luahkan je . aku okey jek . aku ni pendengar yang setia . wakakakaka

 

No comments:

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...