Tuesday, October 18, 2016

ALAMANDA & BOOK STORE


Thanks my lovely buddies!
Sebab temankan kakak mu ini ke Alamanda Putrajaya.
Dengan dia ni aku tak pernah dengar perkataan TAK BOLEH.
Melainkan dia ade urgent matters.
Thanks <3

Aku kesini pun sebab nak tolong kengkawan je.
tolong belikan Buku Resepi diet #Eatclean.
Actually,
Member ex yamaha music dulu bgtau
 yang buku aku cari tu ada jual kat Book Store dia keje.
Okey dah jumpa jalan mudah aku kat situ.
tak payah aku nak call Karangkraf tuh.
Inilah gerangan bukunya.

Sebab buku ini lah aku hampir kurus. :D
tak lama lagi betul2 kurus lah kot.

Dah dapat buku, opkos aku nak makan plak.
org dah temankan kita kan.
Haruslah kita berbudi bahasa.
Sebelum makan bawak ronda2 shoplot
walaupun aku masa tu kewangan amat terhad.



Makan steamboat ko!
Satu hidangan makan berdua.
Almaklumlah aku kan diet.Makan sikit je. ehh betul ke sikit?
pada asal aku nak makan popia aje termakan steamboat.
HaHaHaHa.

Hidangan ni ada org tu belanja.
dia tetau je aku tengah problem dlm dompet aku,
susah nak cari kengkawan yang macam ni woo,
thanks sebab jadi kawan akak.
rasa terharunya.
Dah lah dia temankan kita, lps tu dia plak belanja...
semoga Diyana dimurahkan rezeki :)


Lepas makan,
Kami jalan jalan lagi.
Alamanda ni bagi aku barang2 sgt international.
Harga pun harus International lah jugak.
Air jus buah tu pun banggang2 pun RM7.
Nasib baik sedap!3

No comments:

Search