Friday, December 25, 2015

PICNIC AIR TERJUN GUNUNG LEDANG, MUAR

Selesai satu A Famosa semalam.
Harini kita ke Air Terjun Gunung Ledang pulak.
Mandi manda sampai lebam.
Versi jeram.

1st time aku dtg sini.
sebelum ni lalu aje.
Cantik dan nyaman udara kat sini.
Tempat ni dekat jugak dengan rumah parents Kakak Ipar.

Hari ni extrem lagi lah kita.
mendaki air terjun Gunung Ledang.
utk ke kolam puteri.
tapi aku hanya mampu sampai satu kolam sebelum kolam puteri.
bateri dah kiok haha.

mandi manda.
akhirnya dpt jugak jumpa si tembam doraemontel ni.
Thanks kak ipar bwk budak ni.
lepas rindu.
anak buah sulung wey.
montel mcm aku haha







No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...