Tuesday, April 14, 2015

APAM MEKAR


Jom kita memasak! hehe 

Aku memang suka sangat bab masak memasak ni.

Tapi aku jenis suka masak sorang-sorang ye.

Tiada gangguan barulah rasa Kreatif.

Baru baru ni aku ada Klik Like satu group ni.
"KUIH MUIH DAN MAKANAN TRADISIONAL MELAYU"
Banyak jugak yg post kan resepi masing masing dalam group ni.



Jadi aku pun berminat dengan satu resepi ni. 
Resepi apam mekar.
Berminat pun sebab suka apam tu Warna warni.
So malam tu jugak aku buat apam ni.
Aku boleh bagi "A" lah kat org yg cipta resepi apam ni.
Memang sedap bag ang!
Ni dia resepinya.




Aku share ni kot kot lah ada yg baca blog sekangkang kera aku ni
yg berminat nak try ke kan?
Kalau dah buat tu. 
view kan lah kat aku hasil apam korang tu kat ruangan komen ye. Ni apam mekar yg aku buat. aku memang follow sebijik resepi dalam gambar di atas,



SELAMAT MENCUBA!!!


No comments:

Search