Saturday, November 1, 2014

Happy Birthday Setahun Nur Irdina Qaisara

Salam sabtu..
dapat jemputan birthday anak kak nyza plak..
Anak dia yg putih gebu tu...
besday dia 30 okt 2013..
tapi harini baru dpt buat majlis!!!
Geram lakk aku dgn anak kak nyza ni...
chomel baq ang!!!
Montel lak lagi!!!



Alkisahnya aku ada kenduri kahwin kat melaka..
Tapi aku pegi malam td...
nikah je...melaka kat ayer keroh je..
dkt ngan tepat mandi manda tu...
kalau nak pegi harini tak sempat plak nak pegi rumah kak nyza
tak sdp kalau tak pegi...
Rumah lan kristal bersusah payah ko boleh pegi...
rumah kak nyza ko tak nak pegi yee aimi...
so aku susun la time...jumaat malam aku pegi melaka...
sabtu rumah kak nyza..fair kan!!
Aku setuju kata lan...Kita membalas!!org berbudi kita berbahasa!!!

sebelum sampai rumah kak nyza..aku pegi bandar tun razak dgn cousin..
hantar kad kawen abg aku kat rumah sepupu aku kat situ..
tggu waney tak sampai lg...
sempat mkn tgh hari kat food court bandar tun razak...
murah kot..kat nilai xdpt harga aku mkn td...
otw ke lrt tasik selatan...
saje nk pg situ jumpa waney situ terus..
makk aii ghamainya org nk tgk bola...
"Pahang lawan JDT"
berpusu-pusu...siap pesan awal kat waney reload touch n go..
gila nak berpusu beli tiket..
tak mampu weii...aku ade touch n go xkesah..waney la hahaha...
Waney sampai je tggu aku dpn toilet...
sblm tu aku tggu situ xde lak dia sampai...
aku naik ats dia trn bwh bahahahaha


waney call kata jumpa zzati rashid...
ingat dia klentong..rupanya betul...
dia kan minat bola..
aku bola ni bosan la...
sempat possing2...
dia penyokong pahang..
tahniah lah pahang MENANG!!!


Aku sampai dlu dari abg lan sekeluarga...
dri nilai-bdr tasek selatan-lrt salak selatan-penara
jalan kaki 2km je ke rumah kak nyza dgn waney!!!
sempat temankan si waney beli hadiah kat deretan kedai permaisuri tuh...
siap bungkus lagi hahaha...rajin aney tu nk bungkus..
sampai umah kak nyza around 3 lebih kot....
tinggi woaahhh umah dia
semua 17 tingkat...tp dia tu mmg tinggi bg aku 15 tingkat...
serun makkk nyahhh!!!...
nasib balkoni dia bkn mcm flat sri kota tu..
kalau tak mau aku merangkak kat koridoor tu...
aku memang gayat..silap2 boleh muntah..


sampai2 je possing dgn besday gurl dulu...
chomel ko dikk...geram acikk hah!!!
rasa nak culik je bwk blk nilai...
makan2...guling2 dgn besday gurl...
lan kristal & family pun dtg...
semua tak percaya kan...haha
aku pun tak percaya...
tapi aku caya dorang akan dtg...!!
ehh aku ckp ape dahh...


Kak farina,Kak sheila,baby akid,lan kristal,qeesyara & qalesya


Lan kristal & family pun dtg rumah kak nyza tau...
gila tak gempaq!!semua siap sedia dgn camera haha...
Salute aku kat artis macam Lan ni...
dia dtg woaaaahh......Kak nyza pun tergamam kan!!!
ingat kak sheila je dtg!!!..


Untung la dpt bergambar dgn lan kristal..
aku bergambar dgn anak bujang lan kristal je...
bukan main lentok baring atas acik kan...
ade tak rasa mcm tilam vono?
selesakan!!!hahaha...
Mak dia makan..aku makan anak dia...
comel ko akid...muka ade senyum...
dulu qeesyara muka mcm nk telan org..yg ni sweet sgt...
nasib aku tak culik masuk beg...hahaha
teruja dgn baby org je aku!!!
pektis!!pektis!!

Acara potong kek....yeahhh kek frozen



artis dah balik...
aku sambung melantak kek sepinggan..
adesss hilang diet...sebab kek tu sodap...

Petua badan gempal nampak kurus....
berdiri lah di belakang org yg slim....
kuruskan aku!!hahaha

lps makan time berpossing ngan mak besday gurl lak...
baru blk...
tempoh yg agak lama jugak lps artis tu blk..
last2 jumpa kat dpn flat tu....
terharu lan kristal & isteri jemput tumpang sampai LRT!!!
segan...terharu semua pakej...
Terima kasih abg lan & kak sheila...
terima kasih kak fena sebab kena dok blakang hehehe....
Aku naik hyundai starex lan kistel...korang hade?
dahh dahh aku nk zzz....mengantuk tahap gaban....

No comments:

Search