Saturday, August 9, 2014

Berhari Raya Di Rumah Kak Nyza

Hari ni aku keluar beraya kat KL plak...
Janji punya janji dari sblum lahir lagi anak kak nyza ni aku nak dtg rumah dia sampai dah lahir sampai dah besar baru lah sampai rumah dia hehe....
Kak nyza yang ajak dtg beraya kali ni...
kak nyza suruh ajak waney loceng sekali...
Aku mati-mati ingat rumah dia dekat Penara,Cheras...
Beriya lah suruh waney tggu kat Klsentral dulu...
sempat la pegi KLCC bagai...
konon senang nak pegi KLsentral balik utk ambik Ktm pegi stesen KTM salak selatan...
Dengan confidentnya aku tanya dari salak selatan ke rumah dia naik teksi berapa minit...
Kak Nyza kata 10 minit..
elok la dia terpikir stesen LRT salak selatan...
Aku lak dalam kepala KTM salak selatan...Beza ya kawan-kawan....
Nak senang aku mintak alamat dia...sekali Bandar Tun Razak,Cheras je...Hahahha....terkono den...
Kalau tau aku suruh waney trn stesen BTS naik lrt pegi BTR tu hahaha....
Takpe sesekali tersilap takpe


Bila sampai sekitar Flat tu..rasa nak gelak pun ada...
Rupanya Block Kak nyza ni sblh Block rumah Cousin aku je...
adoii...Aimi...Aimi...hahhaa...
Rumah kak nyza tingkat 9 kot aritu..
lupa dah hahaha
Gila seriau aku naik rumah flat setinggi tu...
Acaner mereka2 boleh lepak2 kat penghadang kaki lima tu?
sedangkan aku adelah gayat gile...
tapi macam best pun ada hahaha..
Flat tu kan dulu Rumah tomok NB hehe...
sekarang dia dah jutawan tinggal Kondo kat seri kembangan nun...
Omak abah ehh dok kat alam damai..teres 2 tingkat...
tu namanya perubahan hidup kan....

Ni IRDINA anak bongsu (setakat ini) 
Kak Nyza & Suami

Walaupun kak nyza tak sempat nak buat apa apa...kami sangat terharu dengan usaha dan layanan mesra akak sekeluarga...
terasa macam menyusahkan pun ade...
dtg rumah org time org baru balik keje...
baru balik amik anak...aku dtg buat semak kan...


Kak nyza rembat "Nugget & sausage" anak dia utk di hidangkan pada kami berdua...
T.kasih kak nyza...lain kali kami dtg lagi...nak uli uli anak anak akak :D

No comments:

Search