Sunday, August 10, 2014

Birthday Boy!!

sedang lepak lepak dgn mak kat rumah tetiba dpt call dari maktih...
2x kali gak call tapi macam tak sempat nak angkat hahaha....
kami ingatkan bad happen apa yg berlaku..
.rupanya mak tih nak invite kami dtg besday cucu dia...
kira-kira lagi sejam stgh nak mula potong kek baru di jemput..hah apa lagi...
siap siap & singgah mall beli present utk budak techik ni la...
Gila lama tak beli mainan ni...


Pening nak cari yg sesuai...
ada ke Nenek Su nak belikan set masak-masak utk Petli...
adoii mak oii..
dia budak jantan...
Aku memang dah target satu Set Kete mainan tu..nampak macam menarik je...hehe...
Sorry la Petli, Asue tak banyak income kali ni..
Beli mainan biasa-biasa je..
.
Lepas beli terus pegi umah maktih...dah ramai org rupanya....
semua makcik2 ku ada nak meraikan cucu ni hah...
lepas acara potong kek baru aku bagi hadiah tu...
Tp sian dia...aku bagi besday boy..
abang abang dia plak advance bukak & main kete tu...redha je Petli hahaha...Takpe dik..Sharing is caring..
jgn gaduh gaduh sudah....


Happy Besday Petli yang ke 2 Tahun....Comel anak buah Asue ni...

Tetamu di hidangkan dgn Mee Hun Sup Kak Ita yang paling Sodap...nyumm nyumm..
Kak ita bab makanan sape pun xleh lawan...memang sodap...tapi aku terlebih letak cili..meroyan podeh ehh...kesana kesini den tggu turn nak tadah air...

No comments:

Search