Saturday, June 7, 2014

SELAMAT PENGANTIN BARU

Hari ini dua orang classmate saya naik pelamin...sorang Salasiah Karmidi..geng sekolah agama dari tingkatan satu (1999)-Tingkatan 3 (2001)...Salasiah A.K.A Sally ni pon my cousin jugak hehe....Cool kan satu kelas & satu sekolah dengan Cousin..time kat SMK LABU Batu 10,Seremban dan sorang lagi geng sekolah jugak Nor Azlina Yahya...Satu kelas masa kat SMK Taman Semarak Nilai (2002-2003)..Tahniah korang...Pening jugak nak Plan pegi wedding ni..haha..Clash dengan kenduri yang lain...sebab nak sangat tunggu majlis sanding...1st sekali pegi wedding sally dulu kat kg saya...Kg jijan....selesai possing sana sini...makan makan....Turn rumah kedua plak...Kat Flat Taman semarak Nilai...Aku sampai je majlis dah ala usai gitu..sorry lambat...banyak sgt clash...sampai mak bapak aku pun terpaksa jadi wakil utk wedding yg lain2 hahaha...Thanks bg jemputan tu yee...Selamat menempuhi alam perkahwinan, semoga kekal hingga ke anak cucu dan bahagia selalu....

________________________________________________________________________

WEDDING SALASIAH KARMIDI & MOHD ASRAN











PAK NGAH MENEPUNG TAWAR

TURN MAK NGAH PLAK


ME & MY COUSIN



_________________________________________________________________________________


WEDDING NOR AZLINA YAHYA &  KAPTEN MARHAKIM MAMAT








KAMI SATU SEKOLAH KECUALI PENGANTIN LELAKI





No comments:

Search