Sunday, May 25, 2014

WEDDING ANAK BUAH

Asalamualaikum...Hello haii haii...Hari ni sunday!!semua tau kot haha...Happy sunday...Hari ni my anak buah kawen...tak yah nak heran sangat bukan anak buah kandung pon..anak buah sedara je....Yang paling RARE anak buah ni lagi tua 2 tahun dari aku..nak buat macam mana dapat makcik muda...sebab mak aku anak bongsu hehe...siap dah ade cucu lagi aku ni wakaka...Perjalanan kehidupan yang pasti..cewaaahh.. ;)

Selamat pengantin baru pada mereka...Tapi aku lupa plak nama pengantin ni hahaha...almaklum lah time kawen kawen lah baru jumpa ni....kalau tak haram tak kan jumpa...kalau jumpa pon selisih bahu pon tak kenal...maybe sebab parents tak kenal kan kot haha....tak pe lepas ni ada time kita kenal mengenali...Bila saudara mara makin berkembang ni...makin fening lakkk nak ingat nama & umr kan hahaha....
Ni lah sempat aku snap "wedding tadi"...snap tak cun plak...bila klik je perantin laki lelap mata...hehehe....jadi lah dari tak ado!!!!





Mak & sepupu dia..

No comments:

Search