Monday, May 12, 2014

NEW GUITAR STRAPS!!!!

Ohh yeahh...dah lama pasang niat nak beli straps gitar aku yang baru..Ni straps aku kali ke 3..yang 1st dulu Brand cap ayam je...kaler hitam & putih...FOC masa beli dengan gitar sekali tahun 2008 haha....kali ke 2 beli 2 tahun lepas...tu pon kira brand cap unta lah jugak...corak gambar tengkorak...kau ade?aku tutup lampu bilik je aku tgk straps tu sungguh Horror ok!!! Lepas lunyai aku beli lah yang baru ni....Made In CANADA kau...Corak bintang bintang..Limited sikit corak dia sebab pilihan satu lagi tu ganas sgt..corak kulit ular hahaa....yang ni cool sikit kot...Tapi lagi cool straps gitar rody kristal punya....Corak Flag Malaysia tau!!! RARE!!biasa jumpa Flag AMERIKA je....Lama jugak cari Flag Malaysia tapi tak jumpa jugak...Cari kat Mudah.my pon takde jugak...Harga pon boleh tahan...postage lagi..Bla bla bla...mau la ratus kot!!....Straps yang ni aku beli Kat Rhapsody Mid Valley...Harga Agak glurpp jugak!!!Harga RM69.00 hahah...Tapi tak salah nak pakai dalam jangka masa yang panjang....Kalau tak guna kat gitar boleh jadikan tali pinggang seluar....seat belt kereta..hahaha...apa pon boleh....mehh nak "Show Off" sikit wakakaka.....Ni dia..Taaddaaa


No comments:

Search