Monday, April 14, 2014

CITA CITA VS HOBI


Ini salah satu video merepek...idea tak sampai2...aku saje suruh dia buat gini...dulu masa darjah satu...aku selalu confuse antara cita cita dengan Hobi...so pada yg dah tgk tu terima kasih bebyk ye...belum popular memang view ade 7 je...kalau dah berpopular sampai nak pecah rate view hehehe...Aku nak sampaikan mesej yang ada nilai nilai murni..so tunggu aku ada idea lain baru aku upload haha

No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...