Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

Monday, March 17, 2014

MELTY HERSHEY STRAWBERRY

Hyeee...Happy Isnin day...hari ni takde order Biskut Lidah Kucing...Tapi sebelum raya ramai dah hantar order masing masing...telungkup laa kat dapur nanti kihkih....
So malam ni tak ada apa nak buat..saje2 stalker FB orang kihkih...Stalker Fb Lydiana..Tokey Melty Hershey dia ni...Cantik je dia buat sampai meleleh leleh air liur aku tgk...Aku pegi Kitchen bukak chiller jumpa Cream cheese...Syrup stawbery & jajan2 family aku kihkih..mari berkreatif!!!Tekak manusia ni pun ikut Fenomena....Dulu Durian Creepe..skrg Cheese leleh...melty Hershey..Lidah kucing pelangi..hehe yg penting aku suka...Berkaler2..warna warni...Ringkas & smart....

Tak susah pun buatnya...Tapiiiii...Tapi lah kan....Aku rasa material agak mahal lah...Acaner boleh jual RM10??? Untung ke?Member guna cream cheese Philadelphia (makkaiii susah nk sebut ehh)aku yg beli produk cikai mikau tatura nye produk tu pon rasa mahal...Padan kat King pon harga dia melampau....Taapiiii..tapi lagi lah kan...buat dia senang...Tak memerlukan Oven or dapur masak...Hanya perlu kan Mixer & chiller je...hehehe...Aku rasa dalam 20 minit dah siap...Korang nak resepi?korang amikkk je sini..." Rahel@Rahel Blogspot" aku pon selalu spend time kat blog dia..punyalah byk resepi meracau semua aku nak try buat..Tapi biasalah resepi dapat awal tp buatnya makan masa..ikut mood hehehe....










No comments:

STORY BLOG

TENGOK WAYANG BERSAMA LAN SOLO AHAD 19 OGOS - IOI PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM.. haii korang!  😍 mesti dah lama tunggu xtvt LanSolo dgn fans kan? haaa.. ate.. moh lerr kte sama2 nonton  # HantuKakLim...