Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

Thursday, February 20, 2014

KLINIK GITAR EXCLUSIVE BERSAMA RODY KRISTAL

Jangan Lepaskan Peluang yang ada..
"KLINIK GITAR  EXCLUSIVE BERSAMA RODY KRISTAL"

  • Rody nak share tips2 sound gitar yg best beliau selalu gunakan bagi setiap persembahan bersama KRISTAL
  • Nak borak-borak pasal gitar dgn rody..?
  • Mungkin korang boleh bertukar pandangan mengenai muzik dgn rody.
  • Nak dengar Rody ceritakan pengalaman beliau waktu buat persembahan?
  • Nak dapatkan tips2 cara main gitar yg mantap macam beliau?
  • Pada hari ini nanti.. Rodi akan JAMMING secara LIVE depan anda.. 
  • Nak tgk koleksi gitar yang rody miliki?
  • Setiap yang join korang juga di beri goodies sbgai gift dari penganjur
  • Dan sijil penyertaan sebagai kenangan

__________________________________________________________________________

Tarikh :  5 April 2014 (Sabtu)
Tempat: TRIPLE NETWORKS SOLUTIONS 
             JALAN WANGSA DELIMA 5,
             WANGSA MAJU,KUALA LUMPUR
             (Belakang Wangsa Walk)

Masa: 2 Petang (Sesi 1)/ 5 Petang (Sesi 2)
Bayaran: RM 120 (RM 50 Untuk tempahan)
"Hi-tea Buffet,Goodies,Sijil Penyertaan"

Kalau korang berminat list di atas..apa lagi cepat2 call pihak penganjur Sekarang!!!
Jgn lambat tempat adalah terhad!

017-2332243 (Sheila) atau 012-3770579 (Farina


__________________________________________________________________________
Lagu Baru Dari KRISTAL

PERSOALAN


BERTAHAN

No comments:

STORY BLOG

TENGOK WAYANG BERSAMA LAN SOLO AHAD 19 OGOS - IOI PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM.. haii korang!  😍 mesti dah lama tunggu xtvt LanSolo dgn fans kan? haaa.. ate.. moh lerr kte sama2 nonton  # HantuKakLim...