Saturday, February 8, 2014

KE-BO-SA-NAN

Happy Saturday!!!
Happy working!!..
Hari ni work half day je...
Tersangatlah bosan nya ni hah...
Mana org tak ke dtg nak beli PISTOL?
Banyak sangat kes skrg kan...
Permit & Lesen senjata Limited jugak nak keluar...
Bagi aku penggunaan senjata berlesen ni cukup sekadar
STYLE je sebab uols ade Senjata
Nak tembak sebarangan X-boleh
........
Inilah keje aku sepanjang 3jam
sementara tunggu pukul 1!!!
Lepas ni terus gerak pergi wedding
 anak kawan ayah kat Rembau...
My village...
Rembau I miss u so much!!!
REMBAU MOST WANTED

THE BURUK`S FACE

Ignore je pada ulser aku yg tumbuh mekar di tepi bibir yang
 dah looks like taik lalat Latifah Omar tu yee...

No comments:

Search