Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

Monday, February 10, 2014

DIKME BOUTIQUE ONLINE

Satu harian aku siap update blog ni..dengan setting kain jd ala2 macam baju sepasang...setiap set up kena snap picture plak...lepas tu part edit picture memang lama..nak naik kan kesuaian warna dengan objek asal...kekadang edit sikit kaler berubah plak...makan minum laptop la aku satu hari...nak nampak hasil yang best effort kena ada kan..heheh...so ni lah blog Boutique saya "DIKME BOUTIQUE ONLINE" ade tanya why dikmie? sebab org terdekat panggil aku Adik mi..singkatan dari Aimi...lama2 dorang panggil dah jd macam pendek DIKME..so sesuai la kot guna nama ni...senang ingat kan...heheh..pada korang free2 jom la view blog ni ye 








No comments:

STORY BLOG

TENGOK WAYANG BERSAMA LAN SOLO AHAD 19 OGOS - IOI PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM.. haii korang!  😍 mesti dah lama tunggu xtvt LanSolo dgn fans kan? haaa.. ate.. moh lerr kte sama2 nonton  # HantuKakLim...