Friday, January 10, 2014

OFFICIAL INVITATION TO ENTER HARD ROCK RISING

Beberapa hari lepas aku dapat satu email dari omputeh mana tah..
dia anta official invitation utk masuk kat HARD ROCK RISING 2014  kat email aku.
Aku pon tak tau ape bendalah ni..tapi ni kira dpt kad jemputan utk join BATTLE OF THE BAND utk group aku "DLUSTRE BAND"
Mereka nak aku submit secepat mungkin kalau nak joint....
mesti pelik kan dari mana dtg nye bendalah ni..ni hah...dulu aku ade la gatai2 create satu website utk band aku tu...REVERBNATION kalau xsilap lah...dia ni lebih kurang macam Myspace muzik gak...leh letak lagu bagai tu...
Kira konon fans page la...tempat promote band...tu yang dapat offer ni....Tapi Dlustre band ni dah lama dah xde..ade dah kawen..ade yg sambung blaja..ade yg dah nak kawen...hahaha....so bubar je...yang tinggal aku dengan dak ni je still aktif main muzik..tapi main suka2 je...isi masa terluang..
ni photo zaman aku jahil dulu hahaha..skrg dah berhijab ok..perubahan drastik kata memberku...

zaman2 muda..jamming kat taman je...

Tapi kalau ade pon xkan kami nk pegi kot..bukan kat sini kan...kat oversea...mana nak cekau duit nak beli tiket penerbangan..mesti makan ribu....haha...
actually ade rasa gak sikit BANGGA..haha poyo ok..padehal lagu 2 je pon...
"Engkau Telah Pergi & SAHABAT"
uweekk!!
ni konon zaman ROCK2 REMAJA laa...
miss my long hair...

SELEPAS 

KAMI

Kami jamming dlm bilik aku je...serabut!!


Ni photo2 last jamming 31 August 2013...
KAMI HANYA SUKA SUKA>>>>HILANGKAN DUKA DAN TEKANAN 
heheeh





inilah dia..invitation..berbelit lidah nak sebut ahahah


Okay!! BAND INI SUDAH TIADA hahaha...orang nya masih ada....

Ni lagu engkau telah pergi versi terkini..tapi tak siap2 lagi..mixing kwn aku buat....tp tak abis kemas lagi....
DEMO JE OK!!


No comments:

Search