Saturday, November 2, 2013

LANGKAWI 01 NOVEMBER 2013

5 days just for holiday in Langkawi island...
.Jyeahh...let`s burn my skin hahaha....Happy happy..beautiful island!!!...

Dapat cuti dari 2 Nov till 5 Nov..


01 November 2013

Masa ni still keje lagi...Fly ke langkawi sebelah malam...tamat je keje pukul 5 terus heading ke LCCT...Penerbangan Jam 7.20pm..Naik Airasia...

Sampai langkawi pukul 8.25pm....Sis Ika pick up me & mak!!!...perut lapar gegila masa ni..chiokkk chiookkk!! bunyi perut....Langkawi ni tak sama macam kat Nilai...time malam hidup dengan kedai makan gerai semua ade tapi kat langkawi ni..after jam 9 malam lengang aje...nak cari tempat makan memang terhad..ada tu ada tapi tak banyak pilihan lah....so kebetulan sampai malam jumaat tu ada Pasar Malam sekitar rumah kakak saya..kat Kg pasir hitam ni...dapat lah dua jenis lauk...masa ni pon pasar dah alah usai...ramai dah balik bungkus barang niaga...Habis pusing satu pasar malam...terus balik rumah kakak saya...Kami makan macam dinasour lapar!!!

Dari malam tu membawa ke pagi kami duduk kat rumah je..Esoknya baru memulakan aktiviti percutian

No comments:

Search