Friday, November 8, 2013

LANGKAWI 05 NOVEMBER 2013

Hari terakhir kat langkawi...rasa sayu plak nak tinggal kan pulau ni..walaupun sebenarnya tak sabar nak balik rumah...rindu rumah....Hari terakhir ni jugak lah siap beli jajan jajan..cekelat...& sewaktu dengan nya..habis ketat beg..nak zip pon tak boleh hahaa..Dah jadi macam banyak je..macam tak muat je hahha...Last2 guna beg "deuters" kakak saya...pinjam kejap je....dia punye berat tu adoii..nasib la Airport langkawi tak macam LCCT nak bertimbang bagai...nasib lepas je...sebelum balik sempat pegi Pantai tanjung rhu dulu..amik gambar je lebih...




Terasa macam kat Oversea kihkihkih
_____________________________________________________________________


Time dalam flight pemandangan lampu memang best..Pilot bawak kami jalan jalan dulu..haha...penerbangan terakhir..siar siar tengok KLCC dari atas tu..jeles gila...Assistant pilot siap inform sekitar mana..nampak genting highland lagi ko!!!!!..korang ade?hahaha....penerbangan yang enjoy!!!walaupun ade sikit pencemaran bunyi dari seat belakang..anak sape tah terjerit2 macam orang gilak..pitching budak tu super pening..adoihaii.....

No comments:

Search