Friday, October 18, 2013

Family Days Out!!!

السلام عليكم 


Hye You All`s!!!!

CYBERJAYA SUPER CORRIDOR

Walking..Talking..Eating...Gossiping Laughing with My beloved mama & My sister!!!!
Actually,my sister, eqa ajak jalan jalan pusing pusing cyberjaya..katanya nak get back balik old memories masa dia keje sane dulu..ouhh....ok...follow je...tapi sebelum sampai sana we all sempat singgah makan kat Benteng Cempaka...Tpt gerai lama...just give business support kat ex business member hahaha..kononlah kan....sikap ini tak fake ok!!!hahaha

Balun Nasi lemak ayam dara lori...(bkn ayam dara kena langgar lori ok)....geng saya selalu salah faham di situ!!!!erkk!!!!...Bila dah jadi customer situ baru lah saya tau yang that`s another gerai super kura kura hantar order...superlapar superhaus...saya just request Teh ais,kopi O and epal jus...tapi after 20 minit baru dapat..hahaha...ok takpe forget it!!!!

After dinner situ baru gerak ke Cyberjaya...My sister nak remind suasana masa dia mengajar kat SK cyberjaya...punyalah confident dia belok simpang ke Cyberjaya tapi pelik tak jumpa jumpa jugak Sek tu...Bila tanya "Akak taulah the right lane" oh ok!!! nevermind i just follow kan....tapi setelah hampir 30 minit still pusing around sane je tak jumpa sekolah tu..we start weird..maybe the wrong lane..or the wrong junction!!!!nak tak nak kena on kan GPS Digital...ermm...laugh aloud wehh...memang wrong places ok!!!!...wakakaka....kenalah follow gps tu among 20 minit lah nak sampai kat tempat tu..i means sek tu lah..ermm..APTB!!!!

Jyeah jom jakun sat!!!!!
Rindu nak berpossing jugak depan sekolah..tp sekolah ku kat Nilai je hehehe

Night View Dari Taman Tasik Cyberjaya 



PUTRAJAYA BRIDGE 

PICC view Night!!!!

We all nak possing jugak hokayy!!!!

My mom.. "SAMSIAH AHMAD"

My sister "EKA"

That`s Me!!!!

"When the Amator take picture will be the Burukans photog!!huhu..."
Need more knowledge...Yanot!!!!!!!!

FINISH CYBERJAYA VIEW...
NOW TIME FOR COFFEE MOFFY...

OLD TOWN COFFEE CYBERJAYA 
HEHEHEHE


My Mama..Smile...tp mengantukan sebenarnya,,,?

MY MOCHA FREEZY WITH PEANUT BUTTER!!!




the parts of funny nye..my sister repeat another order..."Roti kaya buter" tapi dek bengong nye tersalah tulis...dia tertulis code "Roti Peanut Butter" so sama lah dengan Order yg 1st tadi..Gila kau peanut butter tersekat kat kerongkong!!wahhaha..super muak kot!!....my mom minum lemon float cold drink...saya order Mocha freeze ..my sister order white coffee (cold)..hah tu diaa...order lagi chocolate freeze plak...semua yang balance air suruh aku habis kan..almaklumlah...expensive right!!!!
bercampur aduk dalam perut...time balik feel like nak muntah tepi highway !!!! ok!! gelak my family!! aduhaii....
sengal sengal urat saraf!!!..konon tak ingin dah lepak Old town!!!....
buweerrrkkk!!!!

Oh My Tummy...full loaded already..dengan air!!!
ikan pon syok berenang kalau dok dalam perut!!!!

Time ni feel like nak muntah!!hahahah

















No comments:

Search