Sunday, September 8, 2013

LOITERING TIME!!!

Today Jalan jalan lepak lepak kat Aeon Jusco Seremban 2..
Tempat saya ni tu ajelahh grand mall yang best..yang lain hampeh..
dah macam hidup segan mati tak mahu.



After keje terus pick up Diyana kat desa jati...dekat je rumah dia dengan my opis!!!10 minit sampai hahaa....kata dia "Mama Abah tak ade hantar amir pegi BATTLE DANCE kat Klang" Adik dia terer menari..saya panggil adik dia justin bieber..muke pon cute kihkihkih...So kami je jalan jalan ni...Tapi sebelum pegi Aeon singgah Terminal One dulu...Nak beli bateri & memory card camera....Pada masa dan waktu yang sama dedua tu nak rosak...adoii nasib gambar semua dah transfer ke laptop....untuk 2 tu je...dah terbang RM180...Glurpp!!!....time yang malang...



Gerak Dari Terminal One seremban ke Aeon jusco Seremban 2..biasa tak jem 10 minit sampai tapi kali ni jem ehh botingkek tingkek....perghhh jenuh kaki tekan brek-minyak-brek-minyak...lenguh siot!!!..jem boleh dikatakan taken 30 minit kot...freghhh...tu pasal xsuke masuk bandar time hari minggu...jenuh....tapi nak berjalan punya pasal reda je...

Setelah sampai tu plan asal nak tgk TANDA PUTERA...Tapi bila usha TV screen tu time tayangan agak lewat...last adik ku ckp takpayah tgk wayang kita jalan jalan je dalam tu...ok gak jalan2..lagi pon masa macam suntuk je plakk...tayangan citer tu plak macam tak kena dengan time kami...Sebenarnya saya pun kurang citer sejarah ni hehe...tapi budak tu nak sangat tengok ....Akhirnya tak jadi jugak tgk..beli DVD tgk kat rumah aje lah =_=

Kami jalan jalan usha usha barang...usha usha orang..makk aii sale situ tergolekk golekk....tapi pattern tak semenarik time nak raya aritu....Harga baju sehelai makan ratus tapi pattern dengan kaler mengecewakan...apelah citerasa org yang buat baju tuh

Budak sorang ni ajak pegi berpossing kat mesin gambar..ehh ape tuhh macam pelik je..mesin gambar?sekali pegi kat situ...canggih..la ni tak payah pegi studio nak ambik gambar..pegi sane je...4 keping gambar 4 kali possing RM14..KO HADE?so share2 laa RM7 seorang...Sesekali takpe la..ikutkan aje..tapi bila tengok hasilnya...Kahkahkah..muke kita bersih gila di edit..tak payah pakai produk Asmidar pakai tu dah licin selicin licinnya tapi semua ni dalam gambar aje laaa hehehe...ngokngek je ni..muke dah style korean..opss korean part mana tah hahaha....nak tengok?Tak mau gelak ok!!blasah karang...



lopeh berpossing kami adalah sangat LAPAR!!!....round round cari food court...tapi penuh jugak dah pukul 3pm still penuh...last sekali lepas puas mencari dan cari kami makan kat Chicken Rice Shop..Kami Makan pakej double Chicken..satu pakej dalam Rm37 rasanya...sedap gak puas makan...taugeh pon restaurant tu goreng sedap..yang dekat CRS Nilai taugeh tu masin gila dan pahit..rasa phobia nak makan plakk..tapi yang ni memang sedap....nyumm nyumm masa tulis ni pon tengah lapar yee haha.....

No comments:

Search