Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Tuesday, July 30, 2013

Kristal Rock Raya




Kepada peep-peep-peep semua..saya bukan download membuta tuli aje yee lagu ni..saya ada sekali album "Rock Raya ni" CD/VCD
Demi #KRISTAL tiada cetak rompak!



Dari last week memang layan lagu ni aje kat rumah..dalam kereta & time kat ofis!!..Saya rasa gumbira dengan lagu saduran Kristal raya nie :D







No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...