Friday, July 5, 2013

IQWAL PROMOTE LAGU BARU "BABY GIRL" #MHI TV3

Siaran MHI pagi tadi...jam 8 - 9 pagi...Dapat whatsapp dari iqwal katanya "Di interbiu & promote lagu baru" kat MHI...Aku beriya lah bangun sepagi yang boleh menantikan iqwal ni...sampai tertido tido depan TV..tapi macam tak fokus sangat time dia nyanyi sebab mata aku tersangat lah berat..Macam ade 8 guni beras kat kelopak mata ni...Asyik terlelap je...last last aku tengok kat tonton jugak....sape terlepas nak tengok..korang boleh tengok kat tonton.com.my....tapi korang register 1st la ye baru boleh tengok!!!ni link video MHI ni...







No comments:

Search