Thursday, June 20, 2013

Realiti Disebalik Sebuah Filem Hollywood

Oh macam ni rupanya pembikinan Filem kat hollywood..ingat memang mereka bazirkan modal super besar dalam pembikinan...nampak cun cun je semua..rupanya gunakan  green screen teknikal...ikutkan Filem malaysia ni pon dah ada bijak gunakan green screen ni..Salah satunya filem MAGIKA...pelakon dapat storyboard untuk membayangkan suasana yang tak nampak tuh hehe...kita tengok best aje macam wujud....Tak silap filem Hantu kapcai pon mengunakan teknik "Layar hijau" ni...Video klip artis artis pon ade jugak tapi biasa nampak tipu sikit..maybe sebab kureng kemahiran hehehe....tapi memang tabik spring lah kat hollywood memang nampak real!!!!Tertipu Aku!!!

video

No comments:

Search