Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Friday, June 14, 2013

PUTERI CINTA MATI Correction "HATI"


PUTERI CINTA HATI


----------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitttwitt!!!Aku baru lepas rosakkan lagu "KRISTAL" ni....Lagu ni sungguh feeling...Romantiknya "Sheilance" ni yee hehehe....Lagu pon melody sangat syok..terbuai aku dengar lagu ni....Sampai lupa kat "Tomok" :P

Mehh tempek lagu asal kat sini dulu sebelum korang dengan versi bernanah dari aku plak....



------------------------------------------------------------------------------------------------
Di hati kaulah puteri
di hati kau kucintai
kau amat aku sanjungi
di hati ku tetap menanti
di hati kan kupastikan
kau menjadi milikku hakiki

Ooooo

Seindah
malam cinta kita
hatiku bertanya
terpendam kian lama
inginku luahkannya

Korus

Di hati kaulah puteri
di hati kau kucintai
kau amat aku sanjungi
di hati ku tetap menanti
di hati kan kupastKANi kau menjadi
milikku hakiki

Makin ku dekati
ku selami
dan dirimu kasih
bagaikan yang kuimpikan
makin ku fahami
ku sayangi
tiada lain
kan menjadi ganti
pasti

Makin ku dekati
ku selami
dan dirimu kasih
bagaikan yang kuimpikan
makin ku fahami
ku sayangi
tiada lain
kan menjadi ganti
pasti

Bridge;

di hati ku tetap menanti
di hati kan kupastikan kau menjadi milikku hakiki
kaulah puteri..
kauku cintai
kaulah dihati


--------------------------------------------------------------------------------------

Sila dengar version ribut petir dari aku pulak....version akustik la konon....Aku terasa macam Kord Gitar ni salah....
Almaklumlah aku cari sendiri tau kordnya....Masalah problem lagu ni aku memang tak pandai main gitar sambil menyanyi..hasilnya beginilah..kelaut dalam!!!Sekian lama tak mempraktikkan "Gitar Plucking" So hasilnya inilahh....taaaddaaaa!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...