Saturday, June 29, 2013

PIZZA HOME

Ni tepung pizza mix aku beli masa belajar masak kat surau taman semarak nilai tempoh hari..seminggu berlalu baru nak mencuba sendiri plakk...so Malam tadi sibuk mix adunan tepung piza ni dengan mak....ayah kata nak makan pizza...pizza hut belakang rumah aje kot!!! tapi nak jugak rasa aku buat!!!...tapi aku memang tak tau pon buat pizza ni..makan tau...yang ni pon buat guna mix flour tepung pizza....Senang aje masukkan semua bahan mix tu lepas tu taruk air lepas tu uli uli sikit lepas tu dan lepastu bentuk bagi bulat..petak pon boleh takde hal..tapi macam rare plak kalau pizza petak kan...akhir sekali tabur ikut suke untuk topping nya jadilah pizza home...

Pesta Cheese!!!

Selesai sebelah...



No comments:

Search