Sunday, June 2, 2013

Jogging/Jamming/Posing/Karaoke

Jogging/Jamming/Posing....

Whatsapp budak yana ni ajak pergi jogging pagi nie...tapi tetiba tak jogging plak....kasut sukan..trek sut..baju sukan siap pakai tapi akhirnya tak jogging....wahahahaha...Saya ada bawak gitar dalam kete...!!!Yana ajak nyanyi nyanyi nyanyi....segan silu nak bawak gitar keluar kete sebab ape tahh malu hehheee.....Kami jamming kat tepi padang Dataran Nilai...Fuhhh...ramai jugak family lepak bawak anak anak jalan jalan situ....dengar plak aku nyanyi hahaha..ade kata aku "najwa latif" wekkk.....!!!!Tak sebakat najwa lah hehehe....Yana request lagu SAHABAT...yang lirik dia Eleena buat hehehe....aku buat melody aje...sebab lirik nie fail...tapi aku aje yg nyanyi..haha...gasakk kan aje ler..suara dah takde jerit untuk kristal semalam.....Afzan plak request lagu.."LUAHAN HATI"...itu je lagu dia request hahahaha....dia nyanyi plakk....kata peminat setia tapi lirik tak hafal hikhikhik....siap berlirik bagai lalalalalaa......Ada lirik pon still sangkut..ape kes hahaha....

Lepas jamming..berposing...afzan memang suka possing dengan my guitar....dari rumah bawak ke luar...rasa macam nak pecah screen hp hahaha...stress!!tapi nasib ada yana..dapat kawal ke "stress"an hahahaha....pelbagai gaya dan gelagat....possing macam pro muzik pon ade tapi..kord C keras macam batu......wakakakak...takpe kita blaja lagi yeee!!!

lepas possing sambung jamming balik...afzan dengan luahan hati..yana request plak lagu putih putih melati....lepas tu sesal mendua....lagu endon aje semua nya,....longgar jari jemari ku....lepas jamming pergi karaoke hikhik.....karaoke kat kompleks sukan airport,Nilai.....Ada karaoke situ..kira sukan jugak kot yee....syok jugak sejam RM10...Bilik pon besar...cuma sound sistem agak longgar lagi....(macam suara ketat) Plak kan hahahahah.....

Afzan nyanyi lagu Kristal....sebab dia kata nak karok lagu kristal je...sampai dipenjara janji pon...part rendah dia punya...part tinggi aku?hahaha memang kelaut laaa....lagu kristal ku membisu,delaila,nurani,luahan hati...4 lagu ni aje dah 20 minit nak settle hahah...di penjara janji lagi..erkkk lama lama aku pon leh kena tonsil....

Sejam berlalu...hantar afzan ke KTM nilai..dia nak balik melaka....ingat nak bawak dia pegi taman botani putrajaya....tapi si kimy lambat sangat sampai...train erl mogok kot!!!! lama sangat baru dapat train...so hantar afzan kat ktm nilai....kagum dengan keberanian dia demi KRISTAL.....Dari jasin-seremban-nilai-space u8...ko ade???





















No comments:

Search