Friday, June 7, 2013

Aku Yang Dulu – Tegar (COVER)



Aku Yang Dulu – Tegar
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia
Cita cita ku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada yang maha kuasa
Memberi jalan untuku semua
Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang recehan
Mengejar cita cita paling mulia
Membantu keluarga dirumah
Sekolah dulu ku gak punya biaya
Terpaksa kuharus mencari nafkah
Tetapi aku tak berputus asa
Pasti yang kuasa memberi jalannya

COVER

Yang ni versi aku...hehe..teringin gak nak cover,tapi pesal tah tali gitar tu bunyi toinkk2..maybe sebab tangan semakin mengemuk kot hahaha....tak pe next time aku nak try buat lagi clear....sorry suara out sebab aku still ade prob dengan tonsil (Macam la suara best plak kan) hahahaha....anggap best aje lah ok!!!!Chill!!!!

No comments:

Search