Monday, June 3, 2013

1 ST ANNIVERSARY "KRISTALOVERS...!!!

Selamat ulang tahun "KRISTALOVERS" Yang pertama....Sambutan nampak meriah..walaupon aku tak de bersama memang nampak kemeriahan itu...SYABAS KRISTALOVERS!!Setahun sudah....Dapat info kewujudan KRISTALOVERS nie ditubuhkan masa KRISTAL masuk Program MANIA ASTRO...Ada seorang fanatik KRISTAL nie nama dia NABILA atau Bell (Kasi pemes sikit nama) yang create Page Kristalovers nie...dia lah yang bagi nama best nie!!! "KRISTALOVERS"...Masa tu kristal pun tak tau kewujudan page peminat tersebut!!!!...jadikan kan best sikit cerita..Yana pon muncul dalam kehidupan Bell...disebabkan Bell sibuk dengan pengajian..Bell memberi Mandat pada yana untuk meneruskan management page KRISTALOVERS....dari situ promote pelbagai la minah nie..hehe...

1st event KRISTALOVERS join bagi group tu adalah BACK TO NATURE BERSAMA KRISTAL...Masa ni ahli KRISTALOVERS 6 orang aje tak silap....selepas KRISTAL Tolong promote kan group nie masa BTN agak ramai penyertaan sehingga sekarang...boleh jangka dalam seratus lebih kot!!! :D permulaan yang terbaik bagi kelab peminat...dulu kristal pernah nak buat kelab peminat tapi apa kan daya ada kesilapan dari orang dalam..hancus harapan gitu aje....

Bulan May aritu genap setahun :KRISTALOVERS..Tahniah Admin..Tahniah KRISTAL...Tahniah Kristal fans!!!...Aku macam dapat satu aura dalam group ni..."Teman Baik,Kasih sayang,Respect & macam-2 lagi lah"KEKALKAN ok!!!!















No comments:

Search