Saturday, May 25, 2013

Versus minggu ke 8...Interval Kristal Resam pak belalang


Interval maknanya setiap band akn main alat pelik atau bukan main instrument zon keselesaan mereka...contoh main seruling, gendang, caklempong..plg rare guna kuali, baldi...ahhahhaa...dan macam macam  benda yg keluarkn bunyi..Best kan kan!!!!

Tu diaa kristal dahh maii dahh dengan pancaragam sekolah depa!! sekolah sri kristal kot!!!..sangat teruja ler...sebab teringat zaman sekolah dulu...saya main tiga segi yg rody main tuh..apetah nama dia lupa dahh.....sangat hebat bro bro kristal nie!!!! Tak sangka....syabas korang sentiasa buat saya rasa enjoy dengan muzik baru anda..tapi please jangan ubah ye...bak kata DATO RAMLI MS...."konsep rosak ni biar hanya kat versus aje..jangan bawak ke luar"..saya setuju dengan dato!!....nak rock banging!!!..tak nak jadi modern rock gitu!!!! tak best!!!!!

Lagu resam pak belalang versi ni sangat ahsem ok....antara 5 band..saya berkenan dengan persembahan kristal,kyoto & manifesto!!tahniah kat maifesto nampak gayanya korang menang lagi dan lagi dan lagi!!!!!
chop!!pehal rody comel sangat pakai seragam gitu ekk!!hahaha.....ohsem ohsem!!!
Ini dia performing kristal malam tadi..."Budak-budak bermain kuda Kuda kayu kuda beroda Kau pun sibuk nak mencuba Patah riuk dibuatnya"
Sound lagu ni sangat seksi dengan "harmonica" yang man main tuh..auww auww!!!!
Keluarrr baris!!terbaekkk!!!!
Thumbs up kat Kristal!!!

No comments:

Search