Monday, May 27, 2013

KRISTAL ada 9689 Like Friends

Siapa kata kristal tak de pengikut setia?tengok ni..page KRISTAL dah ada  9689 Like Friends tau!!!..Syabas Kristal!!Korang sangat terbaik!!!!Walaupun banyak band band yang muncul macam cendawan tumbuh!!korang tetap di hati...Walaupun dah 14 Tahun Korang masih Kukuh....Umur band dah 14 tahun tapi Kristal masih muda dari segi umur!!teruskan perjuangan rock!!.....Chill!!!


No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...