Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Monday, May 27, 2013

KRISTAL ada 9689 Like Friends

Siapa kata kristal tak de pengikut setia?tengok ni..page KRISTAL dah ada  9689 Like Friends tau!!!..Syabas Kristal!!Korang sangat terbaik!!!!Walaupun banyak band band yang muncul macam cendawan tumbuh!!korang tetap di hati...Walaupun dah 14 Tahun Korang masih Kukuh....Umur band dah 14 tahun tapi Kristal masih muda dari segi umur!!teruskan perjuangan rock!!.....Chill!!!


No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...