Saturday, May 18, 2013

KELUHAN HATI DENGAN #VERSUSMY NIE.,....POLITIK HIBURAN

Juri versus macam tak de soul muzik...buat keputusan atas ikut selera juri aje..selera kami.."PEMINAT- PENONTON -PENGUNDI MANA HAK KAMI" macam mana? Tak fair langsung!!!!Juri mana entah versus nie rembat pegi tepek kat versus tuh....Komen juri macam mereka tu paling master about muzik..loq punya lagu pon tak sedap!!!!tapi kritik susunan muzik orang lain macam lagu dia best laa sangat!!!!!Puii

Saya berani nak berkata kata sebab perkara jelas depan mata siapa yang boleh menang tapi saje je politik...cukup cukup laa terbeban politik malaysia...muzik pon nak politik?adesss....Band yg menang malam tu..gitarist boleh tahan tapi rase macam tukar orang aje..bkn ke gitarist aritu yang rambut pendek?tak jantan ahh bro!!!!
JURI KOMEN: Drum tak bunyi solo...tapi mereka menang....!!!ape kes? 
tak suka kristal tak payah bawak masuk versus kalau nak kritik selalu menjatuhkan....pelik laaa!!!

Ni saya sempat tweet kat juri minah saleh tuhh....jen!!Bleh plak dia retweet tuh...agak sakit tak hati dia baca komen nie?sumpah memang sangat keliru keputusan juri....Please la juri..kristal tu rock....ock tu indie mana nak sama kan....Saya pon tak nak lah kristal tu ubah muzik ke indie nie....bukan tahan lama pon band band indie nie.....!!!!glam sekali lepas tu hilang.....Hilang taringyaa!!!!!sekarang nie hebat laa cover lagu orang nampak best kan....dah ade album tengok laa dalam 10 lagu bape yang Boom?



Dia reply tweet orang kat dia dengan tweet ini....dia nak cakap org malaysia tak sopan ke?sape mula kan provokasi nie?sakit plak hati kite!!!!!


Tak taulaa..dunia dunia...nie saya selitkan bape komen yang tak puas hati dengan keputusan juri semalam....yakin ahh OCK mesti tak sangka dorang menang sebab mereka tau kelemahan band dorang berbanding kristal!!!ChaWW!!!!!






Kristal - Tak Naik Tocang Battle Drum and Guitar Versus 2 Episod 7 TV9 2013



Kristal - Mash Kejoraku Bersatu dan Peronda Jaket Biru Versus 2 Episod 7 TV9 2013




MASIH ADA WAKTU UNTUK VOTE KRISTAL SEBELUM BERAKHIRNYA VERSUS MUSIM KE 2 BAGI TAHUN 2013
VOTE KRISTAL KAW KAW..

VS<JARAK>KRS & SEND KE 33399
VS5<JARAK>KRS & SEND KE 33399

No comments:

Search