Sunday, April 21, 2013

Laman Santai Istana Budaya

Hari ni razlan kristal ade show kat laman santai dengan artis artis lain....yang ada yuki..Dafi..ucop vbsr...
sorang demi sorang Kristalovers datang bagi support kat razlan kristal...hehehe....Lan nyanyi 4 lagu masa ni..seragm hitam,cinta 3 segi, selagi ada rindu dan satu lagi tak ingat..luahan hati kot!! hehehe....

show start dari 9 malam sampai 11 malam..ramai jugak lah penonton yang datang memenuhi ruang legar laman santai istana budaya tuh....sampai kerusi pon tak cukup cukup...bila time nak ambik kerusi je...masing masing yang ade situ muke macam singa...huhu...aptb!!!

kristalovers yang ada masa tu...yana a.k.a kak longs,asmidar & kazen,farah,haziq,hasif,izza,afiq & azira(diaa geng satu kg den) hehehe..yang lain mak & ibu makcik family kak sheilaa....meriah table kami hehe....lagi lagi dengan jeritan tanda sokongan kat lan kristal HA-HA-HA....masa tu anak kak sheila,qalesyaa tido tak sedar sedar...muzik kuat pon tak kesah tido jugak diaa...almaklum lah dah biasa dari kecik dengar lagu kuat kuat hehehe....

Malam tu ummi (mak kak sheila)belanja nasi lemak...sedap jugak nasi lemak situ..nyum nyum...makan sebungkus je..sebab dah kenyang hehehehe....sebelum sampai laman santai dah siap makan semua sekali kat rumah orang tuh..hihi..kak sheila belanja teh tarik...!!meriah..thanks ummi thanks kak sheilaa belanja...

terima kasih banyak banyak jugak kat tuan rumah...sangat terharu hehehe....

songlap video keek dari keek kak sheilaa..hehe..rajin bervideo diaa nie hehehe....grab sekali..hehehe





photocapturephotocapturephotocapturephotocapturephotocapturephotocapture



Lan Kristal nyanyi 4 buah lagu Kristal

Kristalovers Haziq & Hasif cousin kak sheila....
thats gurl azira my fwend dtg nak lepak santai je :D

Nur Amna Qaleesya dah berlayar!!!ZZzz

Ibu & Nur Amna Qeesyara..nengok mata diaa bulat kan..geram!!

tiga tiga kepala senget!!hehehe

sweet couple...afiq & izza

KAMI: Saya,Asmidar,Yana,Kak sheila,Izza & Farah






No comments:

Search