Sunday, April 28, 2013

hang out!!

Mood baikk pagi nie...Tak sabar nak jalan jalan dikotaa bersama teman teman...Rindu bangat sama teman..lama tak jumpa....Bangun seawal jam 6 pagi untuk solat subuh dan sambung tido sehingga jam 8 pagi....Tak sabar nak ketemu sama teman :D (Apsal macam nada indon nie) Tujuan Utama nak keluar nak buat suprise untuk seseorang tapi dapat sms kurang menyenangkan salah seorang geng tak dapat join..rasa macam marah aje..rasa nak baling bantal aje kat dinding....dah 3x dah bila ajak aje cancel date..bila ajak aje still cancel..rasa sangat kaciwaaa....takpelahh..sebab nak jumpa orang & celeb hari istimewa tuh tetap pegi jugak KL.....ade sorang mamat ni berjanji jugak..satu sms & call pon tak de..tak ape laa..sumpah merajuk dengan korang..pujuk kite balikk cepat!!!!

Gerak keluar rumah..Ayah & Mak hantar kat KTM pukul 10 pagi...sempat bekfest nasi lemak kat sebelah mydin Nilai....kat rumah tak ade ape nak bekfest....Mak & ayah pegi rumah mak long ade tahlil arwah (heheh kite xpegi) >_< . Dapat train sejam selepas train 1st terlepas hukhuk...lama gilaa train nak sampai...sampai katam baca paper tak jugak sampai....rupanya KTM komuter ade prob..Komuter start dari seremban dan last station mid valley aje..padan laa lambat gila..

sampai BTS pukul 12...konon nak meet eleena dekat LRT Bukit jalil pukul 12 terpaksa anjak kan masa plak ke 12.30 tengah hari....sampai lrt bukit jalil pukul 12.15 tengah hari..aikk cepat plakk....tunggu eleena sampai dalam 15 minit kemudian..sharp laa dia sampai 12.30 hehehe....

Eleena sampai aje terus pegi pwtc...makk aii ghamai ehh pengunjung...sesak gilaa lah...kereta xsesak tapi orang ramai buat jadi sesak...pegi pesta buku tu bukan nak beli buku atau cari buku pon..tapi nak jumpa chef fazalina azmi..beliau nak jumpa saya?wahhh interesting kan? Tapi apakan daya tak jumpa sebab penuh dengan manusia..tak dapat bernafas dengan sempurna....jarak antara booth2 sangat rapat..ruangan pengunjung nak berselisih pon sempit gila...last year pesta buku ok aje...tak cukup budget ke hehheeh....
akhirnya keluar dengan rasa hampa..tak dapat cari chef tu..no hp plak tak ambil..padan muke den....lagi satu hal masa nak keluar dari dewan pwtc kami tak jumpa jalan keluar arah ke lrt pwtc..aduhaii sesat pulakkk....kena mudik balik..harungi kesesakan manusia dalam dewan tuh....confirm kali ni aje laa saya pegi pesta buku nie....sesak weihhh....

Otw balik singgah sunway mall..ingat nak makan mcd..sekali mall tu under instruction pembinaan semula...perut lapaq dah masa tuh...ajak eleena pegi sogo....ingat sogo tak ramai..sama jugak ramai...eleena pon muke macam takde mood dah...belanje besday gurl nie nasi ayam aje..hehe..nak bagi gift gaji tak masuk lagi...sambil makan talking talking....

lepas makan terus balik..bosan laa takde ape nak buat...hantar eleena sampai lrt bukit jalil..temankan dia sampai adik & mak dia datang ambik...borak borak lagi..pelik selalu kalau keluar malam baru balik..nie bosan sangat kot haha..jadi kami balik pukul 4 pm..pegi 12.30pm kan..dalam beberapa jam aje keluar....Saya pon sampai rumah dalam pukul 5 lebih...thanks eleena keluar ngan akak..majuk dengan kim & khai....




No comments:

Search