Saturday, April 27, 2013

KRISTAL DALAM VERSUS MINGGU KE 4

Haii haii.
Asalamualaikum......
Korang tengok tak persembahan KRISTAL dalam versus minggu ke 4 malam tadi?
syok kan...KRISTAL nyanyi SERAGAM HITAM....lagu pames tu tahun 1999-2000 tuh..teringat zaman sekolah menengah ..Tettteett..please jangan nak mengelamun plak....

Lagu generasi pop yang Kristal dapat tak best lah...bagi saya lah tak best...band lain dapat lagu best je..Why KRISTAL dapat lagu tak best?jiwa meronta..errrkkk...!!!

sebab tahun nie aje baru layan versus ni..saya macam sangat sangat tak suke kot ngan juri mat saleh tuh...sape tah nama dia..jen ke?Sepanjang perjalanan KRISTAL dalam versus ade aje complain...Cer bagi suggest yang bernas..."cuba kita buat keje sesungguh sungguh tapi kena hentam aje..tak sakit hati kau??"
Lepas nie kalau dia hentam lagi tutup TV laa masa dia komen tuh...membara jiwa...dan sanubari rock gua!!!

sape yee jen tuh?tak kenal pon..ape kelebihan dia dalam industri yee?lagi best kot juri one in million tuh...Ape pon tak faham....Band lain boleh nyanyi lagu rock..part kristal tak boleh plak...masih kata belum masuk ke zone keselesaan..bermaknanya dia tak suka lah tuh....KRISTAL dah ubah dari rock kapak ke modern pon still ignore jugak lagi  KRISTAL tu...adoyaii...ape kes nie....dulu time mania tuh pon ade yang tak suka kristal....kalau versus ni ade penyingkiran laa..dah tau dah jen orang pertama singkir KRISTAL..biar kyoto protokol tu main sengsorang sampai habis....!!! Grrrr!!

Jikalau Kristal tak menang pon Kristalovers sentiasa sokong kerja seni korang...sebab saya pon dah 14 tahun jadi peminat setia kristal.... :D smile..dan peminat setia tomok...hehehe..(sorry kristal :D)

Apa pon enjoy lah dengan kristal malam tadi..KRISTAL dapat undian tertinggi tuh....ke 2 band fabret gak..manifesto tempat ke 2 hehe..tahniah kedua dua band nie yee.....korang antara band pilihan saya hehehee

Kechiq main bass pon best...leh ler ajar aimi main bass..suke time plucking tuh..seksi bunyi gitar kechiq!!!

Amboii abe tomok nyanyi lagu loghat kelate...kawe dok sangko wehh....(silap ekk sorry xtau ler loghat kelate).....nanti nyanyi lagu noie semilan plak....baru banggo orang kampung!!!..Ainol pun drum diaa haha...hebat!!!




Kristal dapat undian tertinggi antara 5 band..sangat AWESOME peminat peminat KRISTAL nie.....SYABAS!!!!

BASSIT KRISTAL,Kechiq VS MANIFESTO



Search