Saturday, April 13, 2013

APA KATA MEREKA...AWAS -KRISTAL



KRISTALOVERS FC: Nora,Iyka,Delaila & Asmidar...


 vs<jarak> krs send ke 33399 @ vs5<jarak>krs send ke 33399


Dah tengok persembahan rosak kristal dalam versus episod 2 malam td??  bagi yang telah menyaksikan sama ada secara live atau macam saya tengok kat tv aje hehehe.. apa komen mereka mengenai persembahan kristal malam tadi?kristal di beri tugasan mengubah lagu AWAS-KRU dari segi melody & penyampaian... nak tau apa komen mereka di twitter....sila sila lah scroll yeee ke bawah dan kebawah!!! baca dengan hati gumbiraa!!! dan pada yang nak tengok lagi dan lagi lagu nyanyian kristal disini saya titipkan bersama videonyaa yg di ambil dari channel bro... Zul fadli




Komen mereka di bawah dann dibawah bawah!!!!










No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...