Monday, April 1, 2013

Star Chat Bersama Kumpulan Kristal 9 Malam Ini





Star Chat Bersama Kumpulan Kristal, 9 Malam Ini
untuk menghangatkan lagi musim terbaru 'Versus 2" 

GUA music bersama TV9 telah pun  mengaturkan sesi chat buat peminat bersama kumpulan kristal yang mana terlibat dalam program ala battle of the band dalam versus nie....

1 April - 
Kristal 

make sure kan laa korang spend time berchat ngan kristal yaa...kristal ada satu pengumuman pasal kristalovers jugak..nak tahu apa yang kristal nak bagitahu so kenalahh chit chat disana :D




No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...