Sunday, March 3, 2013

Open March Wedding!!

Siang tadi lepas keje yang half day hari ni tu saya follow parents pegi wedding dekat kg mak saya kat Jijan..anak kawan mak kawen...senior sek abang saya kat SMAP Labu dulu....Kakak tu nama Enerda...(best kan nama dia!!) kawen dengan orang Keyell!!hehe..Nama Bro tu Zaidy...

Majlis memang superb meriah..Setiap persembahan yang disajikan sepanjang majlis nie memang sangat Awesome sampai my abah tak nak berganjak balik...Layan zapin & gamelan katanya...

Setiap susun atur majlis sangat smooth...Dah rasa macam persembahan kebudayaan Istana Budaya plak...Dengar ulasan dari penyeri majlis tu..dari TunggalFM & kumpulan kanak kanak & remaja yang menari tu pernah buat persembahan dekat Malaysia Hari Ini & Nasi lemak Kopi O....
Benar benar awesome yee kengkawan...budak kecik kot lagi dah terer menari....Mereka semua ni kumpulan budaya kampung jijan...Bangga dengan mereka!!!SYABAS

Pemain Gamelan nya jugak sangat syahdu yee...Ehh jupp...!!Peniup seruling..ehh betul ke tu seruling ekk?hehehe..sorry kalau saya silap...saya macam kenal yang meniup seruling tuh..adekah azlee geng sek agama dulu?wahh mantap syahdu dengar dia tiup bendalah tuhhh..cair dengar...dengar dia ex student aswara...Untunglaa dapat blaja aswaraa...hehehe...*Jeles*











 tarian dengan iringan lagu Dinding Ba Dinding yang berasal dari padang






1 comment:

NiNaBaNaNa said...

Assalamualaikum. Terima Kasih kerana mention nama 'Tunggal FM' di post ini. saya google2 je dan tiba2 terjumpa. Salam kenal dari saya DJ NiNa yang dah hadiri majlis ini (dari Tunggal FM) :) <3

Search