Monday, March 11, 2013

ATKINS DIET

.......................ape tuhh ekk..nak explain bebanyak pon malas laa..korang klik sini...www.taknakgemuk.com admin blog nie dulu dia chubby macam saya sekarang ni..tapi since diaa dahh nak masuk kolej ni diaa punya berat badan turun yang sungguh AWESOME....since dia follow ATKINS diet ni...so nak tau lagi bacalah...

saya baru aje starting arini hehehe...

Pagi bekfest


  • 5 gelas air suam
  • omellet
Lunch
  • 5 gelas air suam
  • sayur
  • tomyam ayam

Dinner plan nak makan sup sayur jugak hehehe...tak tau laa camne....nak tengok plan nie menjadi dahh..saya penah dah try HERBALIFE..SD11 ..aram jadah tak jalan ape pon....so try nie bersama dengan senaman ringgan ;P

Agak kalau aku kurus lepas ni ade dengar tak lagi orang panggil.."WOiii debab!!...Aimi gemukk..aimi gemukk!!!!..Eelehh gergasi nie tepi sikit laaa...Jalan macam raksaksa....Senget laaa komuter nie ko naik...patah katil wehh ko naikk.."?

heheheheee..tunggu dah lihat!!!

3 comments:

Nurul Nadila said...

KAK AIMI,
ATKINS NI MEMANG BERKESAN,
COUSIN DILA TRY JUGAK
MEMANG TURUNLA BERAT BADAN
TAPI TAK BOLEH TAHAN LAME LA..
SEBAB XTAHAN XMAKAN NASI.
N TAK TAHAN TENGOK LAUK BEST2.HEHEHE

Aimi Kahar said...

hahaha..akak hari ni dhh masuk 3 hari...kalau stop memang susah nak mula balik..hehehe....alhamdulilah masih boleh teruskan hehehe....doakan ekk akk leh buat diet nie..hehhe....dh trn 2kg huhu..terlujaaa saya saye hehe

MiSS Chantek said...

Hai..saya pun baru start. ni dah 3 minggu, turun 5kg. alhamdulillah. saya share jugak sket2 pasal atkins ni dalam blog

Search