Saturday, February 2, 2013

TEAM RAZLAN KRISTAL JUARA SELEBRITI BOWLING 2013

26 januari lepas berlangsungnya satu perlawanan bowling di antara artis artis & fans club masing masing yang diadakan di Wangsa Bowl Wangsa Maju KL..

Di mana di sertai oleh 5 orang artis yang agak papular seperti Razlan dari kumpulan Kristal...Siti Nordiana Syura Shiha mentor dan Salima Af...


Syarikat atas nama Tripple Network Solution adalah penganjur utama tournament ini..Pemiliknya ialah Razlan Kristal!!! turut serta Wangsa bowl..Gocell & MH Antara Menaja!!! 


Perlawanan sepatutnya dimulakan jam 10 pagi namun di lambatkan setengah jam sebab penulis blog nie iaitu saya dan seorang teman lagi iaitu Admin Kristalovers datang lambat hehe..sorry bos!!!


Kristalovers adalah antara group yang datang memeriahkan lagi game tournament bowling ini!!!


Perlawanan yang hangat di antara gamer memang hebat!! Walaupun ke longkang jugak pegi nye...Masih belum mendapat rentak katanya...Pelbagai keletah para artis & peminat boleh dilihat..hehe terutama razlan kristal..adehh..leader sape laa tuh!!kahkahkah....


Perlawanan mengambil masa selama 2 jam lebih sehingga tamat....Agak happy lompat lompat sebab team Razlan kristal bersama KRISTALOVERS menjadi Juara Selebriti Bowling 2013.....HiiPP HiiPP HORRAY!! Tempat ke dua adalah team Siti Nordiana..tak jauh mana pon markah kami hanya jarak 10 markah bersamaan 1 pin hehehehe..kan!!kan!!....


Team kami sapu bersih antara hadiah yang ada di atas meja juri....Champion Selebrity Bowling 2013, Hamper tempat pertama & Juara Longkang..!!!pon boleh laa...Sampai terkedu cik long kank sebab dapat juara tu kahkahkahkah....Nak menangis bilaa nama dia di umumkan...Sinis betul trofi juara longkang tuh...kahkahkah *sambung senyum!!*


Sesi bergambar bersama team masing masing juga ada untuk dimuatkan dalam majalah Media Hiburan....Waahhh gempaq sehh..orang kampung jangan lupaa beli!!hehehe..


Janji penganjur pada Kristalovers..kalau menang mereka belanja karaoke....Jyeahh menang ok..Karaoke 2 jam..hukhuk..Suara masing masing best :D time razlan masuk dahh tak nak nyanyi dahh hehe...Sengan nye plakk mase tuh..suara lan memang sangat sedap yee..Walaupun hanya karaoke.!!terbaikk laaa...!!!


Terima kasih di ucapkan kepada Tripple network solution, Wangsa Bowl,Gocell, Artis artis & MH sama sama menaja & menjayakan tournament ini!! Sebagai peminat sangat terharu bilaa artis artis sudi meluangkan masa bersama peminat dengan mengadakan aktiviti aktiviti sebegini...!!!insyallah jikalau ada lagi aktiviti sebegini akan cuba sedaya upaya menyertainya selagi umurku panjang!!


Longkang!!Longkang!!!!..Melekat name tuhh wehh!!!

Bersama Yana.... Alaa tomeii tomeiii

Gaya Champion!! Lan Kristal!!!

Team Lan Kristal

Trofi & hamper

Longkang Champion!!

Kak Long Champion!!!

"KRISTALOVERS" Juara Selebriti Bowling 2013











Kesempatan berpose bersama Artis artis yang hadir!!!

Razlan Kristal!!!


 Salima Af

Siti Nordiana 

Syura












No comments:

Search