Friday, March 1, 2013

MY WORK



Ade dikalangan geng masih tak caya saya keje kat company jual senjata api..haha...tak terpikirkan ade company jual senjata api..samalah saya pon tak penah terpikir ada yang jual senjata sangat berbahaya nie...so hakikatnya memang ada...Tak percaya boleh datang kat nilai arms hehehee....


                  NILAI ARMS & AMMUNITION SDN BHD

Company ni menjual dan membekalkan senjata api serta peluru kepada yang mempunyai lesen senjata sahaja..nak dapatkan secara haram tu lupakan ajelah yee..kami tak buat semua keje tuh....*hehehe*
Pelbagai senjata yang ada..**Tapi!!dalam catalog ajelahh** kihkihkih  ada sample pon 2 ke 3 pucuk aje....pada yang dah ada lesen senjata api tu nak pilih or nak di suggestkan penjualan & pembelian senjata hanya boleh semasa bos saya ade aje yee..sebab saya tak ada kuasa nak bukak bilik showroom besi belakang tuh...pasword rahsia...macam CIA plak!!!Lagi pon saya kurang ariff bab pengendalian pistol or senapang ni...knowledge takde..keje saya just admin management aje...siapkan dokumen penjualan dan pembelian sahaja....


Nie meja saya..sangat teraburkan..masa ni sibuk lekatkan harga kat sarung senapang & pistol...(Beg senapang & pistol) Beg sarung tu sama sikit macam case gitar*hehe*kekadang saya pon terpanggil case gitar *hahahaha*


Pose kejap...yang ni pistol Original ok..pistol betul..bukan pistol mainan....berat pistol ni..belum ada peluru lagi..kalau ada lagi berat kot...Jenis pistol saya pegang ni jenama SIG SAUER P239...bos saya kata nie jenama pistol digunakan dalam salah sebuah filem James Bond...Hah!!!hebakkk kan!!!!Harganya Rm6800 ade bran?sepucuk yee!!bukan Rm68.00 tau tapi Rm6,800..Mahal kan..Pistol nie guna peluru caliber 9mm...satu kotak ade 50butir aje...tu pon dahh RM80..orang kaya tak rasa kot kemahalannya kan...*hahaaa*hakikatnya nak dapat lesen atau permit senjata bagi yang pendapatan bawak sejuta tu memang payah yee...faham tak maksud tersirat tuhh :P


Senjata ni ada diantaranya dah Dijual...Masyukkk!!!!

                
Meja saya
                                       

    Pistol Glock & Shotgun...

Peluru untuk senapang..nak tembak Babi hutan ke...sesuai sangat hehehe

Catalog & Magazine

Saya kat opis level 2  siapkan file serta dukumen penting!!!..opis bawah pc tak bleh conection dengan printer..almaklumlah dah canggih..sekarang pc ke printer gune wifi aje...tapi sebab canggih sanggat sampai tak boleh nak guna..kena jugak mendaki anak tangga ke tingkat 2 kan.....exsercise katanyaaaa....


2 comments:

Nurul Nadila said...

BESTNYE!!!!
wa dah rase cam asakar nak gi berperang
bestnye dapat pegang pistol tu.
dapt try test cube skali dak?

Aimi Kahar said...

dapat test pegang jee..hehe yg ade peluru punya belum lagi...tp bos kata bakal ade krusus menembak nanti hehehe

Search