Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Monday, February 4, 2013

Medley Akustik Muara hati/wajah Cover!!

Hari yang bosan membosan nie...so saya berniat nak cover lagu..Anggap laa suara ni sesedap Najwa latif ke...Tasha manshahar ke...Yuna ke...Ana raffali ke..Ainan tasneem ke!!yee..tak niat pon nak petik Glamer sebab bukan glamer pon tak ade sangat pon orang nak view setiap my video cover...Sendiri aje tengok balik..heheh..so happy happy sendiri....Medley Cover lagu Muara Hati oleh Hafiz & Dato C.T, Wajah oleh Jackly Victor..Lagu tema bersamamu tuh....Lama dah tak try plucking Cara ni so agak kelaut plak kan..so jom saksikan....!!!


No comments:

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...