Thursday, January 24, 2013

SALAM MAURIDUL RASUL

Hye Asalamualaikum

Lama dahhh tak bermadahh kat sini hahaha..madahh lahh sangat plakk kan...lama tak menaip klik klik hahaha.....tak ade idea sebenarnye nak taip....kekadang dahh rasa macam wartawan snap gambar snap ini lepas tu upload..cari cerita sensasi hahaha..bengong kan!!!!....so hari mauridul rasul..sape pegi berarak siang tadi kat masjid?Saya rasa pagi tadi macam dahh pergi berarak tau sekali dengar bunyi whatsapp masukk rupenye MIMPI ok!!!...adehhh....jam pon mase tuh dahh pukul 10.30 pagi hehehe..kesiangan.....hehehe...malam semalam takleh tido borak sampai 2pagi dengan geng pesbukk....haziq same nora...hehehe..masing masing meleret leret cakap nye best plak layan kan...kesudahan nya tido pukul 3pagi..bangun lewat almaklum laaa saya pompuan...ade cuti solat hahaha....opsss!!!...Shhhh!!....

pagi tadi hantar mak pegi rumah mak arwah kawan dia....kata mak dari semalam teringat kat mak arwahh kawan dia tuh...so pergi lahh hantar & menziarahi kejap...tak jauh sangat pon dari rumahh...ade dalam 12km je kot hehehe..kat ngan kampung chalet tuhhh....apetahh namenye kampung tuhhh hahah.....tua dahh sangat Uwan tuhh umur dia 83....tapi masih nampak sihat cuma ingat ingat lupaaa laaa...habis story morry zaman mude keluar walaupon kekadang Uwan tu ingat ingat lupaaa plakk kan..nengok ler usia bape dahhh....Mak saya tu kalau borakkk serah je kat dia 24 jam pon tahan lagi....Lalalalaa

balik aje rumahh....sekali lagi dalam kul 4pm..mak suruh hantar dia kat surau kariah taman semarak 2 tuhhh..ade majlis akad nikahh ustaz belajar agama mak saya...tapi saya hantar je tak singgah pon :D
lepas dahhh hantar terus menuju ke giant & Tesco...Makkk Aiiiiii...sampai parking kat luar kau!!!!!...ghamai ehh serbu dua hypermarket nie....semua melayu je..sape nak raya nie...hahahah.....yerlahhh baru dapat gajikan....den yooo gaji dapekk lambekkkk!!swastaaa!!!!.....dalam kul 6 amikkk semulaa mak kat surau semarakkk tuhhh.....makkk ajak pergi jenguk kebun...!!! Parents saya ade kebun ok kat tengah pekan NILAI tu....tapi confuse kebun ke hutan...hahah ape apelahh rajin sangat kan nakk berkebun!!!!....

sampai rumah...pukul enam lebihh...dapat tengok BAYU CINTA LUNA tu ade lahh dalam 10 minit sebelum habis.....jadilahhh kan....!!!!selama setengah jamm sebelum Drama SETIA HUJUNG NYAWA..layan UPIN IPIN dulu....seronok tengok dua budakk botakk tu..terasa same game nye mase saya kecikk kecikkk dulu....

SETIA HUJUNG NYAWA..best jugakk drama bersiri nie....jarang saya nak layan drama bersiri ni tau...sebab kalau panjang panjang sirinya nie jenuh nak tunggu habis...suke tengok ending je haha....dlam cite ni El superdupper wife yang baik..ade ke camtu?Laki dia jahat ok!!!..kalau lehh lahh masuukkk tv tu..den ketukk ketukk laki dia tuh!!!..amboiii emo plakkk kan...Pelakon amar asyraf tu x bape nak ensem tapi bolehh laaa dari takde hehehe.....Ade lagi 8 episod cite tuh..agak 2 minggu lagi habis laaaa tuh....Rosyam nor pandai buat cerita best untung pelakon lain..tapi kalau drama lakonan dia yang TRILOGI CINTA tu agak bosan ok!!...please takk payah nak ulang lagi cite tuhhh....buat cerita cerita lain!!!....

ok stopp!!...dahhhh abissss!!!

No comments:

Search