Thursday, January 24, 2013

HAPPY BIRTHDAY!!!!

Actually saje je saya nak main lagu nie...haha...tau ke nie laa lagu pertama saya main gitar nie masa kat music school dulu...hahaha.....janji lehh main kan...saya pon saje buat gabungan gitar ngan piano tuhh nampak best walaupon "Itu semua POYYO" kan....hahaha...masa main ni takk pakai paddle ape pon sebab malas nak setting setup..semua malas..ape nakk jadi nie!!!hahaha...so korang tengok laaa ekk..sape super dupper terer tu please jangan kutuk yee...nanti saya nangis karang!!!!!


No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...