Thursday, January 24, 2013

CINTA BAHAGIA...WAN ZACK & ZZATI

Bukan laaa peminat tegar majalah MANGGA nie tapi beli sekadar nak baca kisah "Pasangan Glamer" tu aje...hehehe....so sweet ok mereka nie...hehe...awekk WZH nie kawan den masa wujudnya myspace pembawakan ke facebook sampai ke twitter terus ke whatsapp.....masa calling calling ngan awek nie memang sangat teruja dia story morry pasal bf tersayang dia tuhh..sampai nakk pekak sebelahh..volume suara dia high pitch tau!!!...hope dia xbaca..terumpatt plakkk hehehe..so tak nak ahh ulas pasal dorang nie...baca aje cerita kat pic bawah niee yee...sebelum tu layan lagu niee la dulu...lagu nie ade laaa relate ngan cik abang tuh katanya...!!!!


Malu Malu tapi Mahu!!

tapi saya suke lagi lagu yang niee....heheh santai je dengar.."Bingung"



Nie diaaa petikan kisahh mereka dalam MANGGA FEB 2013





No comments:

Search