Monday, December 3, 2012

MEDIA HIBURAN

Ade jugak terselit dua ke tiga keping gambar saya hehe..thanks to Ziera (kelolaan)..Sudyr (teks) Dannial (foto) & Ed (grafik)....dapek masuk magazine jugak walaupon saya ni xde apa2 hahah...thanks jugak kat kristal...sudi meluangkan masa sama sama buat aktiviti riadah bersama peminat nie...lama dah tunggu saat saat yang macam tu..akhirnya terlaksana sudah....program nie under company sheilance Triple netwok solution sdn bhd....sheila dengan razlan...hehe...gabungan nama yang best kan...

kali ke 2 kot dapat masuk magazine..dulu majalah santai bersama iqwal...nak promote dia sikit nie page IQWAL :D klik lahh nanti baru kenal sape dia..hahaha

staff Triple network bg info ade macam macam aktiviti lagi nak buat sama ngan kristal..so why not untuk meluangkan masa jika ade kelapangan dan kelapangan poket ku jugak hehehe....so nengok lah sisipan coretan & gambar kami dalam media hiburan nie...dengar khabar ade 2 keluaran media hiburan lagi story morry tentang Back to nature with kristal nie....

tengok nie ;D


Dalam majalah rhopenye begini..tapi kecik kan?xnampak ape..haha...so kat bawah nie..lepas di sunting bagi besar hehehe...






No comments:

Search